(+31) 06 512 37 120 info@fietsenmakerij.com
Selecteer een pagina

Mischa

Mijn naam is Mischa Janson en fietsen en de fiets zijn beide al jarenlang een passie van mij. Ik ontdekte het wielrennen al vroeg en was er direct door gefascineerd: De snelheid en de spanning, de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, en daardoor op plekken komen waar je gewoonlijk nooit terecht zou zijn gekomen.

Verder is het de uitdaging aangaan met jezelf en met  anderen. Dat zorgde ervoor dat ik lid werd bij Alcmaria Victrix en ging wielrennen en koersen bij de jeugd. Ik vond het heerlijk, nu nog steeds. Mijn moeder bracht me door heel Nederland naar de verschillende wedstrijden. Zij was mijn steun en toeverlaat, en heeft altijd  achter me gestaan

Na de middelbare school heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Op mijn 17e ging ik voor het eerst bij een fietsenmaker aan de slag, en tot mijn 27e werkte ik in een aantal verschillende fietsenwinkels, zowel in allround winkels als in speciaalzaken.

Tot het moment kwam dat ik het anders wilde doen dan wat ik om mij heen zag. Ik ben op de Molenbuurt een kleine onderhoudswinkel begonnen en uiteindelijk in mei 2013 mijn huidige winkel aan de Geestersingel gestart.

Mijn winkel is constant in beweging. Net zoals mijn kundigheid ontwikkelt door de ervaringen
die ik op doe, zo verandert de uitstraling van mijn winkel ook continue.

Daar werk ik elke dag met veel plezier aan dat wat ik belangrijk vind: fietsen maken volgens de wensen van de klant en daarbij service en een luisterend oor bieden aan iedereen die langs komt.

Dit is de manier waarmee ik de klanten help. Maar het zorgt er ook voor dat problemen opgelost worden en dat ongemakken verdwijnen en het genieten van fietsen terug komt.

 Mijn filosofie is

De waarde van de fiets is voor iedereen verschillend.
De één heeft een passie voor fietsen en vraagt en verwacht het beste van zijn of haar fiets.
De ander kan gewoon niet zonder de fiets omdat het zijn of haar enige vervoersmiddel is.

Geen soort fiets is te min of te oud en ik zal daarom mijn klanten altijd eerlijk
adviseren en de verschillende mogelijkheden voorleggen. Ik houd daarbij rekening
met zowel de fiets als de klant en zal altijd mijn best doen te achterhalen wat de werkelijke wensen zijn.

Ik vind het heerlijk om al mijn klanten te helpen.
Of dit nu een bandje vervangen is of een complete fiets opbouwen: ik haal voldoening uit beide.
Ik geniet van het leven en het contact maken met de mensen om mij heen. Met hun praten en luisteren en daarbij van elkaar leren, informatie delen en waardevolle kennis overdragen zijn mijn passie.