Azor – Oerdegelijk fietsen.

Wij zijn dealer van het mooie Nederlandse fietsenmerk Azor. Waarom verkopen wij Azor fietsen? Simpelweg omdat het duurzame fietsen zijn, die u zelf kan samenstellen zodat u een unieke fiets heeft.

Duurzaam bezig zijn is Azor niet vreemd. Ze zijn continue bezig met het ontwikkelen van de onderdelen, zodat deze langer meegaan. En wordt voor het assembleren van uw fiets gebruik gemaakt van de krachten van de zon. De stroom wordt opgewekt door zonnepanelen.

Mede daardoor fietst elke Azor fiets als een zonnetje!

Azor fietsen zijn voorzien van verzinkte spatborden en een 3 laagse poederlak, wat betekent dat de fietsen niet zo snel roesten als andere fietsen. Ook worden er zoveel mogelijk roestvrijstalen onderdelen gebruikt. De wielen zijn voorzien van sterke velgen en dikke spaken, waardoor u dus ook weinig kans heeft op spaakbreuk.

En bovendien! Een Azor fiets, ontworpen door uzelf! Er zijn tal van mogelijkheden: e-bike of niet?; enkele of dubbele standaard?; gaat u voor dieprood, violet of gifgroen?; voordrager en extra stevige bagagedrager, of juist geen van beide?

De keuze is aan u! U fiets al een Azor, ‘designed by you’, vanaf € 509,-.